Liikunnan haastekampanja

26.2.2020

Kaikki EKL:n yhdistysten jäsenet liikkumaan! Liikkuminen on terveellistä, se parantaa elämisen laatua ja siitä on hyötyä jokapäiväisessä elämässä!

EKL:n liikunnan haastekampanja 1.3.-30.4.2020

Suorituksiksi kelpaavat kaikki kampanjan aikana toteutetut kuntoa kohottavat tai ylläpitävät liikuntamuodot, esimerkiksi:
kävely, sauvakävely, hiihto, pyöräily, kuntopyöräily, potkukelkkailu, retkeily, luonnossa liikkuminen, uinti, allaskävely, vesijuoksu, pelit, tanssit, kuntosali, tasapaino-harjoittelu ja ystävän tai tuttavan ulkoiluttaminen.

Suorituksen keston on oltava vähintään 30 minuuttia.

Liikuntasuorituksista lasketaan mukaan vain yksi suoritus päivässä.

Osallistuminen

Eläkkeensaajayhdisten jäsenet osallistuvat kampanjaan rastimalla suorituksensa liikuntakorttiin. Kortti palautetaan osallistujan nimellä täydennettynä oman yhdistyksen liikuntavastaavalle välittömästi kampanjan päättyessä.

Yhdistysten liikuntavastaavat palauttavat jäseniltä saamansa tiedot kootusti omille piireilleen 10.5.2020 mennessä. Yhdistyksiltä annetuiksi tiedoiksi riittävät haastekampanjan osallistujien ja suorituskertojen määrä. (Edellisen vuoden lopun jäsenmäärää ei tarvitse enää ilmoittaa.)

Piirit puolestaan toimittavat omat haastekampanjan koosteet liittoon Marja Raitoharjulle 25.5.2020 mennessä.

Kampanjan valtakunnalliset tulokset julkaistaan kesäkuussa. Tulokset lasketaan siten, että yhdistyskohtainen suoritusten yhteismäärä jaetaan EKL:n vahvistamalla yhdistyksen jäsenmäärällä (31.12.2019).

Paras piiri ja yhdistys palkitaan!

Lataa liikuntakortti:

Liikuntakortti A4, tulostettava

Liikuntakortti 2xA5, tulostettava ja leikattava

Liikuntakortti, sähköinen